Pages

Privacy Policy


I am very delighted that you have shown interest in my website. Data protection is of a particularly high priority for the management of POETRO.hu. The use of the Internet pages of POETRO.hu is possible without any indication of personal data; however, if a data subject wants to use special enterprise services via my website, processing of personal data could become necessary. If the processing of personal data is necessary and there is no statutory basis for such processing, we generally obtain consent from the data subject.

Sminkkészítés PHP Template-tel


Eljött az újabb idők szele, és vele együtt végre a Drupal 4.7, ami jelenleg a 4.7.2-nél tart. Ezzel együtt bekerült a smink motorok közé a PHP Template is, de külön elérhető korábbi verziókra is a http://drupal.org/project/phptemplate oldalon. Telepítéséhez a be kell másolni a kibontott fájlokat a themes/engines/phptemplate mappába. Segítségével teljes egészében le lehet váltani a PHP alapú sminkeket is, erre mutatok most pár megoldást.


Sminkkészítés Plain PHP módszerrel


Drupal-os sminkek készítésének több módja van már az alap 4.6-os Drupal feltelepítése után is. Erre alapvetően két módszer létezik alap esetben, ezek a


E-mail This Drupal module


E-mail This gives opportunity to send a link to a node via e-mail from a web form.
Your e-mail is never revealed, so there is NO FEAR of SPAM and such.


Search Plugin


Drupal Search plugin module for making Google site search plugins for Mozilla and Opera Browsers.


Drupal Editplus Syntax File


Syntax file for Drupal for the famous EditPlus 2 text editor.


Client Portal Drupal module


Client Portal gives opportunity to communicate between users and a user who has a special perms in a way nobody besides them can see.


Beköszöntő


Üdvözöllek a poetro.hu-n. Elindultunk, de az oldal jelenleg is fejlesztés alatt van. Hamarosan kerülnek fel tartalmak is. Addig is érdemes a fórumban írogatni, mit szeretnétek, hogyan is nézzen ki az oldal.