Elindult a poetro.hu

Hát ez is megtörtént. Sok szenvedés után elindult a poetro.hu.

Olyan szépen indult az egész. Második helyezett lettem a weblabor tartalom beküldő versenyén, és ezúton sikerült megnyernem a domain nevet. Végre itt van, elindult, és remélem olyan lesz, amilyennek megálmodtam. Még sok van hátra, mire végre elkészül, de folyamatosan dolgozok rajta.

Hozzáteszem nem kis küzdés volt az oldallal, de remélem megérte. Értem ezalatt azt, hogy nem volt egyszerű, magát a domain átrirányítást se elintézni, de azért végülis csak sikerült, ugyan egy nappal a kérésem benyújtása után. Persze kedvesek voltak az illetők, és nem akarom őket bántani a késlekedés miatt, csak ugye egy domain azért minden tekintetben fontos, és fontos, hogy minden klappoljon vele, mert ugye ha nem, az presztizsveszteség, esetleg anyagi hátrányba is kerülhet vele az ember. Mondjuk ez nem rám értendő, ugyanis “senki” se tudta, hogy akarok, esetleg fogok is ilyet csinálni, kivéve persze a közeli ismerősöket, és ugye azokat a keveseket akik összehozták nekem mindezt.

A domain volt igazából a legkevesebb. Kicsit szenvedtem a Drupal rendszer beüzemelésével, de lehet, hogy én voltam a béna. Mindenesetre az adatbázis átmozgatása nem sikerült a tesztrendszeremről az éles szerverre, úgyhogy egy tiszta install oldotta meg - de sajnos csak részben - a problémákat. Ugyanis számomra ismeretlen okokból pár tábla illetve mező lemaradt, de a tesztrendszerből sikerült ezeket áthúzni és mostmár úgy ahogy, de működik a dolog. Valószínűleg van mit rajta finomhangolni, majd nézem a logokat, hogy mit nem sikerült még teljes egészében áthúzni.

Ha már itt tartunk, akkor készülgetnek a Star Wars oldahoz a modulok. Már egy “készen” is van, akár lehet tesztelni, hogy tartalmat tölt fel bele az ember.

A fórumot, és a miegymást majd folyamatosan finomítom. A logó elkészülte után pedig nekiugrok a smink elkészítésének is, addig is tesztelgetem a már elkészült, és a drupal oldaláról letölthető sminkeket.

Most vissza a munkába, mert azért az idő nem áll meg, és még sok feladatot kell végrehajtanom.

Minden tiszteletem, písz: Poetro

comments powered by Disqus